Desigual - Rochie Vestbridie

Rochia de seară, de zi, de petrecere, perfecte pentru plajă, pentru o petrecere de nuntă în plină zi, rochia mulata tip sirenă, rochii lungi, cu trenă, piesa de rezistență: rochia perfectă pentru o tânără domnișoară – ce o poate transformă instant într-o prințesă autentică. Dar de ce nu și rochia scurtă stil baby doll? O nebunie totală!

Am văzut rochii perfecte, dar nepotrivite pentru anumite trupuri, care nu se potrivea cu machiajul, cu încălțămintea sau cu modul în care era aranjat părul.
Nu știu de ce, dar mereu am considerat că rochia te ajută să fii mai elegantă, mai frumoasă, mai specială, unică, dar tot rochia pe care o porți te poate da și de gol. Când și cum? Atunci când porți o rochie în care nu te simți bine – asta se vede cu ochiul liber prin mimica feței.
NU mai purta rochia în care nu te simți TU.

E la modă un anumit designer, e în trend o anumită nuanță, e la mare căutare un anumit gen de rochie. Ține minte de la mine – care nu sunt nici designer, nici fashionistă înrăită: În 2018 nu mai există tendințe și trend-uri.

Se poartă întotdeauna doar ceea ce te face să te simți perfect, care să te facă să plutești, acea rochie care te poartă – ea pe tine, nu tu pe ea, modelul care te ajută să strălucești oricând și oriunde – la masă sau pe ringul de dans.

Să știi și asta, un lucru la fel de important: rochia perfectă, dar potrivită pentru tine face totul pentru tine, tu doar trebuie să o îmbraci și să o accesorizezi.
Rochia specială, pe comandă, din Mall sau de la Botezatu este cartea ta de vizită la orice eveniment. Ea va vorbi despre tine, pentru tine și-ți poate asigura succesul în acea seară, dar și după numai o seară.

Rochia perfectă îmbrăcată de femeia perfectă este invitația la dans, este declanșatoare de admirație (și invidie), leagă prietenii frumoase, atrage lumina reflectoarelor, fără să fie nevoie să te numești Mariah Carey.

Porți rochii? Așteaptă-te la reacții dintre cele mai diverse. Nu mai cred de ceva vreme, că bărbatul va alege femeia suplă, care poartă numai rochii, în timp ce se îndepărtează de celelalte, dar cred că un bărbat știe ce e frumusețea și o recunoaște dintr-o mie de femei – chiar dacă bărbatul e total anti-modă, nu-i sfida capacitatea de a găsi frumusețea la o rochie purtată de ea – cea care poate dansa alături de el valsul aducător de fericire – pentru toată viața.
Rochia este o bijuterie, așa că te rog.. nu o omite, nu o ascunde după alte haine și nici nu o purta cu neglijență.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.