Bine ati venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificarerss

Termeni si Conditii

Prin crearea unui cont si publicarea de anunturi pe AlpinMedia.ro aveti ca si conditie principala citirea si acceptarea regulamentului de mai jos:

Atentie! Ne rezervam dreptul de a modifica aceste reguli fara a va anunta in prealabil, ceea ce duce la revenirea periodica a utilizatorilor pe aceasta pagina !

In cazul in care nu sunteti de acord cu toate regulile impuse de alpinmedia.ro, va rugam sa nu postati anunturi.

AlpinMedia.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatiile incorecte si/sau gresite postate de catre utilizatorii sai.

Pentru a putea publica un anunt la noi pe site, aveti nevoie de un cont de utilizator.

Durata de valabilitate a anunturilor este nelimitata. ( Aceasta poate fi modificata oricand )

Puteti insa, sa va actualizati data anuntului dvs.

Procedurile pentru adaugarea, modificarea unui anunt, adaugarea de poze unui anunt sunt descrise in pagina ” CUM SA PUBLIC UN ANUNT „.

Sunt cu desavarsire INTERZISE urmatoarele:

interzis mentionarea de date de contact (numere de telefon, adrese de e-mail, nume de persoane sau denumiri de societati comerciale, adrese web) in rubrica „Descriere” din formularul de adaugare anunturi;

interzis postarea de anunturi care nu au ca obiect ceva concret si real sau care contin cuvinte triviale! (Ex.: anunturi generice gen „vand/cumpar autoturisme second-hand”, „vand piese de schimb de toate tipurile”, „aduc orice masina pe comanda” etc.;

interzis postarea de anunturi cu date evident false (Ex: preturi ridicol de mici sau mari, nr. de tel. inexistente etc.);

interzis postarea linkurilor sau adreselor catre alte siteuri in titlul anuntului. ( ex: Vand Barca 402 / www.vandbarci.ro )

interzis postarea de poze care nu reprezinta obiectul anuntului, sau care nu corespund specificatiilor descrise la rubrica adaugare poze;

INTERZIS PUBLICAREA A MAI MULTOR ANUNTURI CU ACELASI TITLU SI/SAU CONTINUT !

===================

Newsletter:

In momentul in care va creati un cont de utilizator sunteti de acord cu inscrierea dvs in newsletter-ul nostru care se face automat.

Va puteti dezabona de la noi cu un simplu click in primul email primit „unsubscribe”

Mesajele primite de la noi sunt trimise cu acordul dvs in momentul inscrierii pe acest site.

Alpinmedia.ro nu poate fi tras la raspundere pentru SPAM sau mesaje nedorite

===================

Ajutor pt. adaugarea de poze:

Pentru ca pozele dvs sa fie admise – trebuie sa fie in format JPEG/PNG/GIF, sa aiba maxim 200 KB, iar raportul latime/inaltime sa fie 4/3. Pozele vor fi redimensionate automat si trebuie sa fie clare dupa redimensionare.

Nu prelucrati pozele – adaugand chenare sau margini care sa le aduca la dimensiunile necesare acceptarii pentru postare – deoarece acestea nu vor fi publicate – dupa revizuirea anuntului de catre un administrator!

Ne rezervam dreptul de a schimba ordinea pozelor afisate si/sau de a face modificari asupra calitatii lor daca este cazul.

Nu se admit imagini care: sunt neclare, reprezinta colaje de imagini, au in prim-plan persoane, sunt preluate din alte surse (reviste, alte pagini web, etc), au text (altul decat data/ora efectuarii pozei), nu reprezinta exact obiectul anuntului.

Ne rezervam dreptul de a nu publica poze in cazul in care avem suspiciuni referitoare la provenienta lor sau consideram ca nu indeplinesc conditiile de publicare.

IMPORTANT: In cazul in care anuntul dvs este publicat fara poza/e – din cauza neindeplinirii uneia sau mai multor conditii enumerate mai sus – puteti oricand (gratis) sa va autentificati si sa adaugati poze la anuntul/urile dvs. – cu conditia ca acestea sa indeplineasca „standardele” noastre. Pentru a face acest lucru – autentificati-va, selectati din meniu „Anunturile mele” apoi in lista cu anunturi, in dreptul anuntului dorit selectati „Actualizeaza” si adaugati pozele dorite – care indeplinesc conditiile AlpinMedia.ro (format JPEG/PNG/GIF, sa aiba maxim 200 KB, iar raportul latime/inaltime sa fie 4/3)

<<…o fotografie reusita in anuntul dvs. poate face diferenta intre a vinde sau a nu vinde …>>

===================

interzis postarea unui anunt (aceluiasi anunt) de mai multe ori, de pe acelasi cont sau de pe conturi diferite.

Astfel de anunturi NU vor fi validate, iar trimiterea repetata de astfel de anunturi va fi sanctionata cu stergerea contului si/sau cu interzicerea accesului pe site.

 

Administratorul sitului AlpinMedia.ro isi rezerva dreptul de a refuza de la publicare anunturi si/sau poze ce nu indeplinesc conditiile de mai sus sau nu fac obiectul acestui site – fara a fi necesara o detaliere a motivelor.

Atentie! Conditiile de mai sus – reprezinta un minim necesar bunei functionari a sitului! De aceea, Administratorul sitului are dreptul de a refuza publicarea oricaror materiale ce pot compromite imaginea, buna functionare si seriozitatea acestui site!

====================

FOARTE IMPORTANT!

NU luati in considerare nici un fel de mesaj primit pe e-mail, tel. sau pliante in care sunteti indemnati sa trimiteti date personale sau copii dupa CI, buletin, carti credit/debit etc.
NU furnizati date confidentiale prin telefon daca apelul provine de pe un numar ascuns sau un numar necunoscut!Garantat este o tentativa de fraudare!

AlpinMedia.ro NU se implica in intermedierea vanzarilor auto!

AlpinMedia.ro NU vinde nici o masina, doar ofera GRATUIT un spatiu virtual de expunere a anunturilor dvs.!

AlpinMedia.ro NU garanteaza si NU intermediaza nici un fel de vanzare auto!

AlpinMedia.ro NU are, in tara, agenti desemnati care sa posteze anunturi in numele clientilor sau care sa faca fotografii!
NU acceptati sa platiti bani pt. postarea de anunturi pe AlpinMedia.ro – deoarece serviciul oferit de noi este 100% GRATIS!

NU platiti bani in avans persoanelor necunoscute pentru aducerea de masini la comanda!

In cazul in care orice persoana va pretinde bani pentru efectuarea de poze si postarea de anunturi auto pe AlpinMedia.ro si se prezinta drept reprezentant al nostru va rugam anuntati Politia.

Daca aveti orice nelamurire legata de serviciul nostru sau de siteul AlpinMedia.ro – va rugam se ne contactati direct pe adresa de e-mail office @ alpinmedia . ro !